dimarts, 28 de febrer del 2017

Carnaval a la nostra escola!

Durant la darrera setmana els alumnes de la nostra escola van anar treballant la festivitat de Carnaval segons el seu nivell.
Cada dia de la setmana els nens i nenes de la Llar d’Infants van portar a l’escola un element diferent per disfressar-se seguint les ordres del Rei Carnestoltes. Un dia van portar tots un barret, un altre dia una perruca, un altre dia una corbata i l’últim dia un mocador.
Els alumnes d’Educació Infantil van portar a l’aula un complement per disfressar-se, i durant la setmana jugaven a ser princeses, superherois, indis i vaquers, cavallers... tot aprenent, ballant i cantant la cançó del Carnestoltes. I els alumnes d’Educació Primària van decorar les seves màscares carnavalesques.
Divendres va ser el dia més esperat per tots, el dia de la gran rua, on tots els alumnes es van disfressar de cap a peus, i es van poder fer una fotografia amb sa Majestat el Rei Carnestoltes que va venir per desitjar-nos a tots un bon Carnaval.
La gran rua de Carnaval va desfilar per l’interior de les instal·lacions de l’escola a causa de la inesperada pluja que va sorprendre a tots. Tot i així, la festa no va decaure i tots els familiars i amics assistents van poder gaudir d’una animada desfilada.
Primer va ser el torn dels alumnes de la Llar d’Infants. Del més xic fins al més gran anaven disfressats de cuiners, ja que aquest any treballen el conte “Tortugues i llenties” de les autores espluguines Mireia Gordillo i Franci Moya. Les disfresses les van confeccionar els infants amb les seves famílies i feien la mar de goig! Les famílies assistents van participar a la desfilada tot lluint uns barrets de cuiners molt originals. Petits i grans feien molta patxoca!
A continuació va ser el torn dels alumnes d’Educació Infantil. Els nens i nenes van venir disfressats de casa i una gran varietat de personatges van inundar els passadissos de l’escola tot deleitant el públic assistent: cavallers, superherois, princeses, policies, vaquers, fades... Visca la màgia del Carnaval!
Per últim van sortir a desfilar els alumnes d’Educació Primària, entre els quals vam poder veure més personatges fantàstics: ballarines, pirates, dimoniets, bruixes, monstres, hippies, esportistes... Una varietat infinita!
Les desfilades van acabar al gimnàs de l’escola, on alumnes i mestres van ballar al ritme de la música i en companyia dels familiars i amics.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada