dimecres, 23 de novembre del 2016

Activitats de tardor

La tardor és una època de l’any molt bonica, i és en aquest període de temps en què es pot fer l'observació directa dels fenòmens característics d’aquesta extraordinària estació: les fulles es tornen groguenques a l’espera del fred de l’hivern, comença a fer fresca, ja anem més abrigats, els bolets comencen a aparèixer entre els boscos humits i no tan humits, mengem castanyes i panellets, celebrem la castanyada, es transforma el paisatge i descobrim en l’entorn diferents colors...

L'infant forma part d'un entorn canviant, i des de la Llar d’Infants ajudem als nostres infants a conèixer els fenòmens propis d’aquesta característica estació i tot allò que n’és característic. Per això, durant aquestes últimes setmanes i dins el projecte de la tardor hem anat realitzant diferents activitats per ajudar als nens i nenes a fer diferents descobriments i aprenentatges.


Manipular fulles de la tardor, explorar pinyes i diversos fruits de la tardor, descobrir els bolets, fer panellets, fer la castanyada tot menjant panellets i castanyes torrades i degustar alguns dels fruits de la tardor, realitzar un mòbil de la tardor, aprendre cançons de la tardor, explorar i manipular els colors de la tardor... són algunes de les activitats realitzades pels nostres infants amb les quals han gaudit plenament tot aprenent.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada