dimecres, 14 de setembre del 2016

Comencem un nou curs!

Hem deixat enrere les vacances, i els dies de platja i geladets, per tornar a l’escola. Ja hi tornem a ser, comencem un nou curs!
El dilluns passat, 12 de setembre, molts nens i nenes van tornar a l’escola després de les vacances d’estiu, i els nens i nenes de la Llar d’Infants no hi van pas faltar.
Aquesta primera setmana ha servit per a què els infants descobreixin la nova classe i els nous racons d'aquesta, han trobat noves joguines i també han retrobat joguines que ja els eren simpàtiques l'any passat, han trobat a les mestres i als companys...
Va ser molt tendre veure’ls retrobar-se amb els seus companys i companyes. Alguns han començat molt entusiasmats i altres, en canvi, els ha costat alguna que altra llagrimeta però que en qüestió de dies, i amb la bona coordinació de les famílies amb la Llar d’Infants, ho han anat superant tot adaptant-se poc a poc al nou entorn escolar.
Comença un nou curs ple d'aventures, moments únics, descobertes, noves experiències, nous amics,... tot un conjunt de sumes que els proporcionaran enriquidors aprenentatges per ajudar-los a fer-se grans.
Des d’aquí donem la benvinguda a totes les famílies, i agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres. Estem molt contents de poder acompanyar-vos en aquesta màgica aventura d’ajudar-vos a educar als vostres fills i filles.

Bon inici de curs 2016-2017 a tothom!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada